2022/2023 hooaeg

Lugemisisu lugemisprogramm innustab 5–10-aastaseid lapsi lugema, pakkudes lisaks mängulist lisategevust ja raamatukogude teematunde. Programm kestab 3. oktoobrist 2022 kuni 31. maini 2023.

Koolilapsed saavad tulla liituma koos klassiga või ka üksinda.  Lapsed saavad raamatukogust valida endale lugemiseks meelepäraseid raamatuid, mis on ilmunud viimase viie aasta jooksul.  Sobilikke raamatuid leiab nii  “Lugemisisu” riiulilt, uudiskirjanduse riiulilt, kui ka avariiulitelt. Läbiloetud teosed pannakse lugemispassi kirja ja lisaks tuleb vastata ühele küsimusele, millest moodustub lõpuks üks tore omaloominguline jutt. Õppeaasta lõpus premeeritakse kõiki lugemispassi täitnud lapsi lugemisdiplomiga.
Koolilapsed saavad programmiga liituda ja sobivaid raamatuid laenutada nii meie raamatukogus kui ka Keila Kooli algkoolimaja raamatukogus.

Lasteaialapsed saavad lugemisprogrammis osaleda õpetaja eestvedamisel rühmana. Õpetaja paneb läbiloetud teosed lugemispassi kirja ja koos rühmaga täidetakse nende kohta loomingulised ülesanded. Programmi läbinud rühmasid tunnustatakse lugemisdiplomiga.

Sellel hooajal lasteaia rühmade poolt täidetud ülesannetest pilte ja videosid näete siit.

Teematundide kohta, millest liitunud klassid ja rühmad saavad osa võtta, saate täpsemalt lugeda siit.

“Lugemisisu” programmist ja ajaloost saab soovi korral lähemalt lugeda ELK kodulehelt.

2022/2023 Lugemisisuga liitunud klassid (sisaldab nii Harju Maakonnaraamatukogus, kui Keila Kooli Pargimajas liitunud klasse):
3.g klass (õp. Jaana Siig)
4.c klass (õp. Siiri Raudna)
2.e klass (õp. Mariia Paavel)
2.b klass (õp. Anastassia Rikk)

2022/2023 Lugemisisuga liitunud lasteaiarühmad:
Keila Lasteaed Miki rühm Meelespead 
Keila Lasteaed Vikerkaar rühm Naksitrallid
Keila Lasteaed Vikerkaar rühm Sipsikud
Keila Lasteaed Vikerkaar rühm Naksitrallid Rõõmupallid 
Keila Lasteaed Miki rühm Kassikäpad 
Keila Lasteaed Miki rühm Kullerkupud